L´Ateneu Musical del Port posa música a la pèrgola de la Marina

30-10-2017 13:03h


La formació actuarà en este espai el proper diumenge; la banda de Poblats Marítims ho va fer el passat dissabteLa pèrgola de la Marina de València s´ha convertit en un dels punts de referència per als amants de la música de la capital valenciana, que cada cap de setmana tenen l´oportunitat de gaudir de l´actuació de diferents formacions de la ciutat.


La pròxima banda en actuar en este espai insigne serà la banda de l’Ateneu Musical del Port, que pujarpa a l´escenari el pròxim diumenge 5 de noviembre a les 12.00 hores. En esta ocasió, i sota la dirección del seu titular, Isidro Coll Ballesteros, la formació interpretarà un programa integrat per “Àngela”, de Martínez Gallego; “Jenaro Millán”, d’Onofre Díez Monzó; “El tío Ramón”, de S. Salvá / T. Olcina; “Music from Braveheart”, de James Horner; “Cleopatra”, d’Amparo Edo; i “La viuda valenciana”, d’Aram Katchaturian.


El passat 28 d´octubre va ser la banda de la Societat Musical Poblats Marítims del Cabanyal qui va posar música a este espai, en una actuació a les 18.30 hores i amb la batuta del seu director, Víctor Soria Urios.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción