Elda es prepara per acollir la 49 Assemblea General de la FSMCV

18-10-2017 13:38h


La cita servirà per a presentar els actes per a commemorar el 50 aniversari de la FederacióTot està a punt per a que la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana celebre, el proper cap de setmana, una de les Assemblees Generals més importants de la seua història, i no només perquè esta cita s´haja convertit en un dels actes més representatius d´un moviment cultural i associatiu únic al món; sinó perquè a més, la d´este 2017, serà l´última trobada general abans de la celebració del 50 aniversari de la Federació, una cita que l´entitat està disposada a celebrar com es mereix.


Per això, la FSMCV ja ha presentat els actes previstos en la que serà la 49a Assemblea General, i que en esta ocasió tindrà lloc a la localitat d´Elda el proper cap de setmana, els dies 28 i 29 d’octubre. Precisament, la localitat del Vinalopó es convertirà en la capital de la música de la Comunitat Valenciana durant els propers dies, gràcies a la col·laboració a tres bandes entre la pròpia FSMCV, l´Ajuntament d´Elda i l’Associació Músic Cultural Santa Cecília de la localitat.


Durant els dos dies que durarà l´Assemblea, directius de les 547 Societats Musicals de la Comunitat Valenciana tractaran assumptes d´importància per al col·lectiu, com per exemple l’obertura del nou curs de les Escoles de Música, l’aprovació del pressupost per a 2018, la proclamació dels premis Euterpe, o la presentació de les noves plataformes digitals desenvolupades per la FSMCV per a millorar el funcionament de les Societats Musicals.


Un altre dels punts a tractar serà la presentació de tots els actes preparats per la FSMCV i que serviran, al llarg del 2018, per a commemorar el cinquanta aniversari del naixement de la Federació.


El president de l´Associació Musical Santa Cecília d´Elda, Pedro Mestre, ha destacat la importància d´esta cita, remarcant que la celebració de l’Assemblea General a Elda és un esdeveniment molt important per a la ciutat i “una oportunitat única per a inundar Elda de música i que es conega de primera mà la gran activitat que es realitza a la Comunitat entorn de la música popular gràcies a les nostres Societats Musicals”.


Per la seua banda, l’Alcalde d’Elda, Rubén Alfaro, ha assenyalat que “és un orgull acollir un esdeveniment tan important, perquè la música, i la música de banda especialment, forma part de la tradició cultural més arrelada a Elda i a tota la Comunitat Valenciana”.
Música per a l´Assemblea.


Amb motiu de la celebració de l´Assemblea, l´Ajuntament i l’Associació Músic Cultural Santa Cecília han preparat tota una sèrie d´actes que se celebraran en paral·lel a la jornada i que serviran per a donar a conéixer la música popular valenciana i la pròpia activitat de la comarca.


Així, el divendres 20 d’octubre s’inaugurarà una exposició sobre obres i bandes de música que estarà oberta al públic durant les dues pròximes setmanes. Per la seua banda, l’Ajuntament ha organitzat per al dissabte 28 d’octubre un “Dia 37”, un esdeveniment que busca donar a conèixer la indústria del calçat d’Elda, que és una de les més importants del país, i la seua gastronomia.


A més, com a clausura de la 49a Assemblea de la FSMCV, el diumenge 29 d’octubre les 18 Societats Musicals de la comarca del Vinalopó oferiran una cercavila en la qual participaran prop de 1.000 músics. El passacarrer començarà a les 12.00 hores a l’Ajuntament d’Elda i finalitzarà a la Plaça Castelar amb la interpretació del pasdoble “Idella”.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción