Un concert únic posa fi a la campanya d’Intercanvis Musicals més universal

16-10-2017 14:58h


Més de 350 músics van clausurar una iniciativa amb més de 700 actuacions i 180.000 espectadorsLa Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors (FECOCOVA), la Federació de Folklore(FFCV) i la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) van escenificar ahir la seua unió en favor de la música a la Comunitat Valenciana amb un concert conjunt que suposava el punt i final a la XIV Campanya de Concerts d’Intercanvis musicals.


Es tracta d’una ocasió especial, ja que el concert suposava la cloenda de la primera campanya d’estes característiques que s’ha fet extensiva a totes les federacions relacionades amb la música i la cultura popular de la Comunitat Valenciana. Per això, en esta ocasió més de 350 músics i cantants van pujar a l’escenari en representació d’aquestes entitats.


La cita va comptar, entre d’altres, amb la presència del Conseller d’Educació, Vicent Marzà; el sotssecretari de la Conselleria d’Educació, Josep Joan Vidal; el director general del Institut Valencià de Cultura (IVC), Abel Guarinos; la directora adjunta de Música i Cultura popular valenciana, Marga Landete; el diputat de Podem en Els Corts, Pepe Almeria; el diputat del PP en Els Corts, Miguel Ángel Mulet; el president de la FSMCV, Pedro Rodríguez; el president de la FECOCOVA, José Cantó; el president de la FFCV, José Ramón Peinado; i el president de la FVDiT, Juanjo Trilles.


En la trobada, el Conseller Vicent Marzà va destacar que el concert oferit per les 4 federacions és la clara demostració d’allò que els valencians “som capaços de fer” i va remarcar qe esta campnya “no solament ha vingut per quedar-se, sinó que l’any que ve pretenem que siga més i millor”. Així, si enguany la Generalitat ha destinat 1.500.000 euros a aquests concerts d’intercanvis, Marzà s’ha mostrat convençut que la iniciativa comptarà l’any que ve amb un millor finançament. El Conseller va voler mostrar també la seua felicitació a les quatre federacions i a tots els participants que han fet realitat aquesta campanya d’intercanvis.


La XIV Campanya d’Intercanvis musicals s’ha convertit en la més important de la història i en ella van participar durant 137 dies més de 26.000 músics pertanyents a 728 grups musicals, que van oferir 728 concerts als quals van acudir més de 182.000 espectadors.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción