L´entusiasta de Benifairó actua diumenge en la campanya “Retrobem la Nostra Música”

11-10-2017 12:42h


La formació oferirà un repertori amb obres de compositors valenciansLa 38 eidició de la campanya Retrobem la Nostra música, finançada per la Diputació de València segueix endavant amb el seu objectiu de promocionar l´activitat de les diferents Societats Musicals de la província.


Una d´elles és l´Entusiasta, de Benifairó de la Valldigna, que este cap de setmana ofereix un concert especial que s´emmarca en esta iniciativa.


L´actuació tindrà lloc el proper diumenge 15 d´octubre a partir de les 12.00 hores a l´auditori municipal, on la formació, amb el seu director, Teo Aparicio, al front, oferirà un programa amb marcat caràcter valencià.


El repertori arranca amb la marxa cristiana David, de Ramon Garcia; i continuarà amb l´obra “Una Nit d´Albades, de Salvador Giner. La primera part acabarà amb la interpretació de Paisatge Llevantí, de José María Cervera. Ja en la segona part la formació interpretarà Bruixes de l´Horta, Miguel Asense; i acabarà amb la suite Valldigna, de Rafael Talens.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción