La FSMCV obri les candidatures als seus Premis Euterpe

10-10-2017 13:03h


Els guardons van dirigits a persones, entitats i iniciatives relacionades amb la músicaLa Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha convocat, un any més, els seus premis Premis Euterpe, uns guardons que busquen homenatjar i fer visible la tasca d´aquelles persones, entitats i iniciatives que amb el seu treball contribueixen a promocional la importància de la música valenciana.


Els premis, que arriben enguany a la seua 18 edició, serveixen per a recompensar la tasca en l´àmbit de l’art musical bandístic o orquestral, així com en altres manifestacions musicals de notori interés.


En total, els guardons es repartiran en tres categories, Premi Euterpe a la “participació federal”, Premi Euterpe a la “dedicació a la seua Societat Musical”, i Premi Euterpe a la “institució o empresa pública o privada”.


La presentació de candidatures als Premis Euterpe finalitzarà el 23 d’octubre de 2017 a les 14.00 hores i pot realitzar-se enviant un formulari a la pròpia FSMCV.


A més, a estes tres categories cal sumar les que històricament ha comptat la convocatòria, però per a les que encara no està obert el termini de presentació: Premi Euterpe a la producció musical i Premi Euterpe a la creació musical (categories simfònica i música festera).

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción