La Xafigà de Muro atorga els premis del seu concurs de composició per a Tabal i Dolçaina

10-10-2017 13:02h


La iniciativa, en la que també participa l´Ajuntament, busca promocionar la música per a estes formacions en diferents àmbitsEl concurs de composició per a dolçaina i percussió Poble de Muro ja té guanyadors per a la seua edició de 2017.


El jurat ha decidit fer públics els noms dels guanyadors en les diferents seccions d´una cita que arriba ja a la seua dècima edició de la mà de l´Ajuntament de la loccalitat i la colla de tabal i dolçaina “La Xafigà”, una de les formacions més antigues en tota la Comunitat i que, amb este concurs de composició busca continuar posant en valor la música de tabal i dolçaina.


Finalment, un dels principals vencedors de la cita ha estat l´ontinyentí Jesús Gandia Navarro, que s´ha endut tres dels premis a repartir. El primer, en la categoria "Música per a Moros i Cristians", amb l´obra Persèpolis i el lema Baobab; el segon, la menció especial de “La Xafigà” per la mateixa obra; i el tercer la menció oficiao del concurs, per un obra amb el títol “La Navarreta” i amb l lema “Cordellat”.


Un altre dels triomfadors ha estat Óscar Calatayud Gómez, que s´ha endut el premi en la categoria “Música per a concert” amb l´obra “Nostra Música”. Per la seua part, Carlos Ferrero Alcaraz s´ha fet amb el premi de la categoria “Musica fincional per al carrer” amb una obra amb el títol de Nairam i amb el lema de Trova.
Amb este concurs, La Xafigà busca seguir promocionant la música de tabal i dolçaina en diferents àmbits que abracen des de concerts, fins a música de carrer, passant per diferents festes populars.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción