El Certamen de Bandes de la Província de València de 2018 serà en el mes de maig

4-10-2017 19:43h


Les inscripcions podran realitzar-se fins al 15 de novembreEl Certamen Provincial de Bandes de la Diputació de València de 2018 ja té data de celebració. Finalment, serà els dies 19 i 20 de maig quan la edició número 42 d’esta important cita musical enfrontarà a algunes de les millors bandes de música de la província.


Així ho especifica l’aprovació de la proposta de convocatòria feta pública per la Diputació, que estableix, com és habitual, que en esta convocatòria podran participar les bandes de m´sica dependents de les societats musicals federades de la província de València, que complisquen a més els requisits que s’establisquen en les clàusules.


La proposta estableix quatre seccions pel que fa a la participació al Certamen en funció del nombre d’inteprets. En total seran 19 les bandes participants de les quals, tres participaran en les seccions Especial, Primera i Quarta; mentre que en Segona i Tercera competiran un total de cinc bandes per secció.


Si tenim en compte que el director i l’abanderat no computaran com a places de la banda, la Secció Especial està reservada per a formacions de fins a 110 músics, mentre que les seccions Primera, Seona, Tercera i Quarta tindran un límit de de 90, 70, 50 i 40 músics components respectivament.


El termini de presentació de sol·licituds per a participar en el Certamen començarà a l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província, i finalitzarà el 15 de novembre de 2017.


De moment, el lloc on es realitzaran les audicions encara està per a determinar, però les bases sí estableixen que la prova consistirà en la interpretació de dues obres, una obligada i una altra de lliure elecció. A més, prèviament al concurs oficial, cadascuna de les bandes interpretarà un pasdoble que no serà puntuable, i amb una duració que no ha de sobrepassar els 4 minuts.


Per a la Secció Especial, l’obra obligada serà “Lauro”, de José Alama Gil; mentre que les bandes de la Primera Secció interpretaràn “A la lluna de València”, de Miguel Asins Arbo. Per a la Secció Segona l’obra escollida ha estat “Pumpkins”, de Juan Gomzalo Gomez Deval; per a la Tercera “Estampas Valencianas”, de Francisco Grau Vegara; i les bandes més xicotetes interpretaran “Innsbruck Bus”, de Rafael Domenech Perez.


Les obres de lliure elecció, per la seua part, hauran de tindre una duració determinada en funció de la Secció i les bandes que sobrepassen el temps previst d’interpretació podran ser penalitzades.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción