La Unió i la Primitiva de Llíria sumen esforços en favor de les seues orquestres simfòniques

Enrique Romero / G.N.

3-10-2017 12:34h


Les dos Societats han organitzat conjuntament la I Trobada d’Orquestres que tindrà lloc el proper dissabteQue Llíria és la capital mundial de la música de banda amb dos de les formacions més prestigioses del planeta és un fet que, a dia de hui, no passa desapercebut. Però en esta ciutat, considerada com la capital de la música, hi ha vida més allà de les bandes simfòniques, i les seues orquestres juguen també un paper important.


És per això que les dos centenàries societats musicals de la ciutat, La Unió i La Primitiva, han decidit sumar esforços per tal de potenciar també la música d’orquestra. El resultat ha sigut la posada en marxa de la I Trobada d’Orquestres de Llíria, una cita en la que participaran dos de les formacions més prestigioses de tots els temps i que, esperen que tinga una bona acollida tant en les dues societats com entre els aficionats a la música d’orquestra.


La cita tindrà lloc el proper dissabte 7 d’octubre, a partir de les 22.30 hores en el Teatre de la Banda Primitiva i comptarà amb la participació de la Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria i amb la Jove Orquestra de la Primitiva. que interpretaran obres d’autors com Beethoven, Mozart, Manuel de Falla i Gerónimo Giménez. A més, la primera formació, amb la seua directora Beatriz Fernández al capdavant, comptarà amb els solistes Marcos Sanjuan i José Manuel León al violí i la viola respectivament. Per la seua part, la Jove Orquestra Primitiva, amb la batuta de Joan José Aguado, comptarà amb la participació de la cantaora Elena González Lucena.


Amb esta iniciativa, les dos societats musicals, on preval la tradició bandística, han decidit treballar juntes per a posar en valor també les seues orquestres, en un pas important que, esperen que puga tenir continuïtat durant els propers anys.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción