Sarsuela Solidària en favor de la Casa Ronald McDonald de València

0-0-0000 00:00h


El concert estarà protagonitzat per La Lírica de Silla i La Lira de Titaguas, junt amb diverses corals
El pròxim diumenge 1 d’octubre a les 11.30 hores la Sala Iturbi del Palau de la Música serà l’escenari de l’espectacle “Sarsuela solidària”, una cita musical en favor de la Casa Ronald McDonald de València.


Aquesta Fundació, ubicada junt a l’Hospital La Fe, ha acollit gratuïtament a més de 800 famílies de xiquets amb malalties greus o de llarga duració des que va obrir les seues portes en 2013.


Sota la direcció de José Giner San Andrés, la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical La Lírica de Silla i la Banda Simfònica La Lira de Titaguas faran gaudir al públic, junt amb el Cor de la Societat Musical Santa Cecília de Xelva, la Coral Polifònica de l’Agrupació Musical La Lírica de Silla, el Cor Ateneu Musical de Cullera, i el Cor de la Societat Musical La Lira de Titaguas. També es comptarà amb la col.laboració de Lolín Aura Melià, castanyoles; Tanya Durán i Vivi Rios; soprans, i Miguel Ángel Ariza, baríton.
L’entrada tindrà un preu de 5 euros i es pot adquirir a les taquilles i al web del Palau de la Música, a la Casa Ronald McDonald de València (c/ Il·lusió, 6), o al web www.servientrada.com. També es pot col·laborar mitjançant la Fila Zero habilitada.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción