La Volta al món en dotze partitures

Benet Peris

28-7-2017 16:30h


L´Entusiasta de Benifairó de la Valldigna oferirà un recorregut per diferents autors i països en el seu concert de festesAl llarg de la història han sigut molts els diferents compositors que han inspirat la seua música en distints llocs del món amb els seus particulars costums i tradicions.


El segle XIX va comportar una forta corrent nacionalista que va animar a aquests autors a ajudar a mantindré viva la cultura musical dels seus llocs d’origen. Però no sols van ser aquells autors els que van escriure les seues partitures inspirades en el folklore.


També autors totalment actuals com Arturo Márquez, Franco Cesarini o Toshio Mashima ens traslladen als seus llocs d’origen per mitjà de la màgia de la música.


Ara,  la Societat Musical l´Entusiasta, vos convida a un viatge molt especial: "La volta al món en 12 partitures". El nostre viatge comença al nostre país amb el conegut pasdoble “Suspiros de España”, per a traslladar-los als carrers parisencs, per l’entranyable toscana italiana i la majestuositat dels alps suïssos. Mites i llegendes de la freda i ombriu Rússia donen pas a la inconfusible música oriental. Volant per damunt de la selva africana ens traslladarem a Amèrica llatina per a gaudir del sabor del tango i el “Danzón” cubano. Finalment ens detindrem en els “Music Hall” americans abans de tornar novament al nostre país.


El concert programat ens permetrà realitzar un fantàstic viatge al voltant de tot el món per mitjà de la capacitat evocadora de la música, capaç no sols de descriure’ns cada lloc, sinó de traslladar-nos l’essència pròpia de la seua cultura i el seu folklore.


       Programa Concert Festes 2017:      Mestre Director :  Teo Aparicio-Barberán


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción