La Unió Musical de Vilafranca obri divendres la Fira de la Magdalena

11-7-2017 13:10h


L’actuació servirá per a la estrena del pasdoble Sofia, obra del director de la banda


 La banda de la Unió Musical de Vilafranca será l’encarregada d’obrir, el proper divendres 14 de juliol, els actes de la Fira de la Magdalena d’esta localitat de la comarca de Els Ports, que celebra les seues festes. El concert tindrà lloc al Frontó Municipal de Vilafranca a partir de les 22.30 hores, i estarà dirigit per Pau Monfort.


L’actuació comptarà amb un repertori variat amb la presència d’obres compostes per músics de la talla de Rafael Beltrán o Gustav Mahler. Així, sota la batuta de l’actual director, la banda interpretarà, entre d’atlres, peces com “La Panderola Leré” i la “Sinfonia n.1”, composta de 4 parts.


El momento més esperat de la nit será no obstant l’estrena en exclusiva del pasdoble “Sofia”, obra del director de la Unió Musical de Vilafranca. Es tracta d’una composició dedicada a la seua filla i que servirá per a tancar este concert tan especial per a veïns i visitants.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción