La Unió Musical de Montroi organitza el Curs Internacional de Direcció amb el mestre Luis Sanjaime

29-6-2017 12:56h


La Unió Artística Musical de Montroi organitza el XXI Curs Internacional de Direcció i Perfeccionament Musical  de vent fusta i vent metall, que enguany es celebrarà del 24 al 29 de juliol, sota la tutorització del mestre Luis Sanjaime Meseguer.


L’objectiu del curs és incentivar la dedicació a l’estudi i l’anàlisi de partitures, el seu tractament estètic, formal i armònic, els temps, timbres…


Les inscripcions, tant per a alumnes actius com per a alumnes oients, es podrà fer fins el dia 20 de juliol del 2017. La organització del curs ha previst les necessitats d’allotjament i manutenció a Montroi per a aquells alumnes que ho necessiten.


Totes les activitats del curs es desenvoluparan a les instal·lacions de la Unió Artística Musical de Montroi i a l’Auditori d’Estiu “Jardins de la U.A.M.”.


Les sessions es realitzaran diàriament d’11 a 14 hores (teòrico-pràctiques) i de 17 a 20 hores (pràctiques). Algunes sessions pràctiques també podran realitzar-se de nit, seguint el programa previst. El dissabte 29 de juliol tindrà lloc la cerimònia de cloenda i el lliurament de diplomes.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción