La Primitiva d’Alcoi celebra el Concert d’Estiu este dissabte

29-6-2017 12:00h


L´espectacle comptarà amb l´estrena de la fantasia "Atzukat KT" del trompetista Àngel Esteve EscrivàLa Primitiva celebra el proper dissabte el seu tradicional Concert d’Estiu amb el qual posa fi a la temporada. L´actuació, que tindrà lloc a partir de les 19.45 hores a l’Auditori Amando Blanquer de la Zona Nord, s´emmarca en la “XXII Campanya Música als Pobles”, posada en marxa per Diputació Provincial d’Alacant, i que compta amb suport de l’Ajuntament d’Alcoi.


Dirigit per Eduard Terol i Botella, l´espectacle comptarà amb l’atractiu afegit de l’estrena de la fantasia "Atzukat KT" del trompetista Àngel Esteve Escrivà, la qual constitueix “un vol entre estils musicals” en un títol que fa referència al seu barrim l’Atzucac Sant Vicent Ferrer d’Alcoi, en homenatge a la seva família i la gent del barri.


Al costat d’aquesta, s’ofereix un variat repertori que compta amb clàssics de Dmitri Shostakovich (Vals 2 de la Suite for Variety Orchestra, conegut pel film de Stanley Kubrick, Eyes Wide Shut, i el final de la seva cinquena simfonia) i Gustav Holst (Marte i Jupiter de la seva espectacular obra The planets). Completa el programa, els pasdobles Nuria Yépez, d’Eduardo Terol Nadal i De La Terreta de Camilo Pérez Monllor, dedicat al pintor alcoià Fernando Cabrera Cantó, autor de Mors in Vita exposat a la Biblioteca Central d’Alcoi, amb el qual la banda el vol recordar al 80è aniversari de la seva mort.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción