Chella acull el Festival de Bandes de la Canal de Navarrés-Enguera

0-0-0000 00:00h


Fins a 7 formacions participen en un festival que ja arriba a la seua 32 edicióLa localitat de Chella, a la comarca de la Canal de Navarrés, acollirà el proper dissabte el tradicional Festival de Bandes en què participen les bandes de la comarca.


Esta cita anual, que requereix d’un gran esforç organitzatiu per la gran quantitat de músics que es mobilitzen, reuneix a les 7 formacions de la zona, que han acabat per donar forma a un event musical i social que ja arriba a la seua edició número 32.


La trobada es celebra cada any a un poble de la comarca i ja s’ha convertit, sene cap dubtre, en l’esdeveniment musical més important que es celebra a la Canal de Navarrés-Enguera.


Després d’haver-se modificat el format del festival, en l’actualitat es celebra en una única vesprada, interpretant cada banda un pasdoble i un obra. Així, les bandes d’Anna, Bicorp, Bolbaite, Chella, Enguera, Navarrés i Quesa oferiran la seua millor música a l’Auditori Municipal de Chella el pròxim dissabte 1 de juliol a partir de les 18.30 hores en una vetllada en què spescoltaran fins a catorze obres de tot tipus.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción