La banda de Benicarló no tanca per l’estiu

27-6-2017 17:46h


Dos concert i cursos formatius omplin l’agenda de la formació en els propers mesosLa Associació Musical Ciutat de Benicarló no tanca per vacances. Això al menys és el que demostra el seu progra,a d’activitats previst per al mes de juliol, que contempla diverses activitats.


Una de les més esperades será, sense dubre el concert que porta per títol "Una nit de ball a la fresca", i que estarpa interpretat per la Banda Juvenil "Ciutat de Benicarló" el proper dissabte 15 de juliol a les 22.00 h a la plaça de l´Ajuntament.


Però esta no será la única nit en què la música serpa la protagonista, ja que la banda de la Societat tindrà el seu torn en el concert "La música al cinema", que tindra lloc el 28 de juliol a les 21.30 hores a la plaça de Sant Bertomeu.


Més enllà d’estes dos actuacions, la Societat ha posat també en marxa dues activitats formatives de cara als propers mesos. La primera és el curs d´estiu "Mago Diapasón", una iniciativa dirigida a xiquets des de 15 mesos fins a 6 anys en què es pretén apropar la música als més menuts. Les sessions segueixen una nova metodologia per a l´aprenentatge de la música a partir de l´estimulació primerenca i el treball de les diferents intel·ligències múltiples. És un mètode novador que està en creixement en moltes escoles de música de tot l´estat i que obtè molts bons resultats.


D’altra banda, l´apertura del termini d´inscripcions a l´Escola de Música estarà obert fins al 30 de juny.


També durant esta setmana, l’Escola de Música celebra el seu particular final de curs amb tota una sèrie d’audicions que arranquen hui dimarts i que acabaran el proper divendres.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción