Pro Música convoca la beca “Concepción Merí” 2017 per a estudis musicals

22-6-2017 19:06h


L´ajuda va dirigida a estudiants de la Safor en nivell superiorL’associació Pro Música ha convocat una nova edició de la seua beca “Concepción Merí”, dirigida per a estudis de música. Aquesta beca, amb un import de 1200€ està dirigida a estudiants de música de la Safor que realitzen tant cursos acadèmics com d’especialització de nivell superior en territori nacional o l’estranger.


Els requisits per a accedir a la beca són ser estudiants de música resident en la Comarca de la Safor i no haver rebut la beca amb anterioritat.


El termini de presentació de sol·licituds serà del 15 de juny al 15 d’octubre de 2017. Les sol·licituds s’hauran d’enviar al mail promusicagandia@gmail.com.


Per la baremació de les sol·licituds es tindrà en compte l’expedient acadèmic així com la categoria del curs i del centre on es desitja realitzar els estudis superiors de música.


A més de la sol·licitud s’ha de presentar fotocòpia del DNI, fotocòpia de l’expedient acadèmic, preu i característiques del curs (tant si es tracta d’un curs d’especialització o de curs acadèmic complet sempre en nivell d’estudis superiors).


El cobrament de la beca es realitzarà una vegada presentat el diploma acreditatiu d’assistència al curs en qualitat d’alumne actiu (si es tracta d’un curs d’especialització) i la factura o rebut de pagament del mateix (curs d’especialització i curs acadèmic) a l’associació Pro Música.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción